Praktisch

De stage vindt plaats op de chiroterreinen van het landelijke Nieuwmoer, een deelgemeente van Kalmthout, ten noorden van Antwerpen.
De terreinen bevinden zich in de Kroonstraat, tegenover het voetbalveld (paars op kaart hieronder). Er is parkeergelegenheid in de nabijheid.

De avondconcerten gaan door in de parochiezaal van Nieuwmoer, Prelaat Deckersstraat 8 (groen rechtsbovenaan op kaart hieronder).

Wegbeschrijving

Openbaar vervoer

Met trein en bus:
Neem de trein naar het station van Kalmthout (of Essen). Neem daar bus 670 richting Essen (of Kalmhout) en stap af aan de halte Kroonstraat (vlakbij de kerk).
Met de bus:
Lijn 670 rijdt tussen Antwerpen/Kapellen en Essen. Stap af in Nieuwmoer aan de halte Kroonstraat (vlakbij de kerk).

Kijk voor de dienstregelingen op www.delijn.be of www.nmbs.be.

Autodelen

Deel een lift via Folkpool!

Auto

E19 vanuit Antwerpen, Brussel, Gent, Turnhout, Breda, … :
Neem de E19 (vanuit Antwerpen richting Breda, vanuit Breda richting Antwerpen). Neem afrit 3 Brecht en sla linksaf naar N133 richting Wuustwezel. Blijf N133 volgen tot voorbij Wuustwezel. Sla rechtsaf richting Nieuwmoer op N133 (Nieuwmoersesteenweg). Draai rond de kerk naar links en neem de hoofdstraat (Nieuwmoer-dorp). De eerste straat links is de Kroonstraat. De ingang van de chiroterreinen bevindt zich rechts tegenover het voetbalveld.

Vanuit Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, … :
Neem in Roosendaal de N262 (Antwerpsesteenweg) richting Essen. Rij voorbij Essen en sla linksaf op de N133 (Nieuwmoersesteenweg). Draai in Nieuwmoer-dorp kort rechts en meteen links in de Kroonstraat. De ingang van de chiroterreinen bevindt zich rechts tegenover het voetbalveld.